Hoppa till innehåll

EA SPORTS FIFA 22

EA SPORTS FIFA 22

Något som vi alla vet sedan många år tillbaka, är att EA Sports verkligen levererar kvalitet. Här har de under mer än två decennier levererat det bästa som finns inom sportspel till alla tänkbara konsoler och datorer. Givetvis kommer du då också kunna spela nya EA Sports FIFA 22 på Playstation 5. Här får du då uppleva Football TM och nästa generationens HyperMotion teknik.

Presentation av FIFA 22 från EA Sports

I den nya utgåvan av FIFA 22 från EA Sports är det stort fokus på den nya tekniken HyperMotion. Här är det något som förhöjer spelupplevelsen varje sekund du och ditt lag är på planen. HyperMotion är något som har skapats för att kunna pressa all tänkbar prestanda ur PS5 konsolerna.

Här får du ett system som integrerar avancerad Match-Capture teknik med maskininlärning. Efter det kan spelet överföra riktiga spelarrörelser med hjälp av realtidsdata. Något som de tagit från professionella toppspelare i den riktiga fotbollsvärlden.

På så sätt får du den mest realistiska, smidiga och strömlinjeformade spelupplevelsen någonsin. Med EA Sports FIFA 22, har verkligen spelutvecklarna och teamet bakom gjort ett gigantiskt jobb.

Precis som tidigare utgåvor finns du alla klassiska spellägen, men också helt nya innovativa funktioner och möjligheter. Nu kan du forma ditt eget lag, och din egna fotbollsklubb. Bara gå till karriärläget. Skapa nostalgiska matcher med gamla superstjärnor.

Sist men inte minst kan du välja spelformatet VOLTA FOOTBALL, och visa din skicklighet på stadens gator. Något som kan ge dig ytterligare belöningar.

Så spelar du EA Sports FIFA 22

Precis som vanligt handlar det om att få den stora möjligheten att sätta samman ditt superlag. Alternativt finns även redan färdiga lag för alla de stora ligorna i världen. Utan att vi behöver säga det, vet du redan att det handlar om fotboll på toppnivå.

Vare sig du sätter samman ett eget lag, eller spelar med generiska elitlag från världsfotbollens serier, gäller det att i slutändan stå som vinnare. I den takt spelen blir mer avancerade, tillkommer också en större och mera reell spelupplevelse.

Den nya speltekniken HyperMotion

Den nya tekniken bygger på två olika moderna sätt att skapa realistiska rörelser i spelet. Det är Match-Capture teknik samt maskininlärning. Speciella dräkter som fotbollsspelare bär, gör det idag möjligt att använda tekniken Match Capture. På så sätt kan data samlas in från tävlingsmatcher.

Det, för att sedan föra över insamlade data, och implementera de i nya EA Sports FIFA 22. Lägger vi sedan till maskininlärning, genom att skapa olika algoritmer. Då får vi datorer och spelkonsoler att förstå hur animationer ska presenteras på ett realistiskt sätt.

Precis så har skett under skapandet av EA Sports FIFA 22, vilket gör att du får en mycket kraftfull spelupplevelse med realistiska rörelser som ser ut som äkta vara.

Grafik och ljud i EA Sports FIFA 22

Hur realistiskt något rör sig, eller hur mycket data som samlas in, har ingen betydelse om ett spel är begränsat i grafik och ljud. Så är dock inte fallet med FIFA 22 från EA Sports. Här har inget sparats då det gäller perfekt grafik och pampigt ljud, där åskådarmassan dånar under matcherna.