Hoppa till innehåll

Assassins Creed Valhalla

Assassins Creed Valhalla

En av de mest uppskattade och populära spelserierna till Playstation är Assassins Creed. Här har det kommit en rad olika nya kapitel, där alla försöker slå ut varandra. Nu kan du fördjupa dig i Assassins Creed Valhalla som är det senaste tillskottet i den populära serien. Här får du vara en äkta viking, plundra fiender, skapa en maktposition samt bygga upp livet i din bosättning.

Vem vill inte vara en legendarisk viking. Den tuffa krigande mannen som skövlar, bränner och förgör. Här handlar det om stor ära och hektiskt krigande och fantastiska skatter. Ditt slutliga mål i Assassins Creed Valhalla, är att förtjäna en plats bland de stora. Här gäller det att slutligen bli en av gudarna i Valhall.

Olika spännande etapper i Assassins Creed Valhalla

När du köper Assassins Creed Valhalla står du inför ett av de mäktigaste äventyren i hela serien. Här handlar det om något historiskt som ligger alla svenskar nära. Delta i brutala strider, i en öppen värld under en mycket mörk tid. Du får möjligheter att leda episka räder, där du kan återta enorma rikedomar till ditt folk.

  • Brutala strider: Här får du möjligheter att bära två vapen, där du kan ingå i vikingarnas brutala kampstil. Här gäller det att vinna och hålla sin hälsa högt.
  • Mörka tider i en öppen värld: Spel med öppen värld teknologi är inget nytt. Dock använder de tekniken mycket bra i Assassins Creed Valhalla. Här kan du segle från Norge till England under den mörka tiden.
  • Episka räder: Här måste du hålla koll på din klan och dina soldater. Led dem i stora räder, där du ligger i behåll och återtar de skatter som har fråntagits dig.

Om du sedan vill utöka det storslagna spelet, kan du även finna en expansion. Den går under namnet Dawn of Ragnarök. Här får du uppleva ytterligare en legendarisk saga från vikingarnas tid. Din uppgift denna gång, blir att rädda din som undan vikingarnas undergång.

Olika funktioner och spelupplevelser i Assassins Creed Valhalla

I ett storslaget och actionpackat äventyr måste det givetvis finnas massor med olika funktioner och möjligheter. Nedan ser du ett antal olika saker som gör Assassins Creed Valhalla, till ett så bra spel det verkligen är.

Utnyttja kraften av gudarna

I spelet kan du använda gudarnas krafter, och dra åt dig krafterna från de du besegrar i strid. Du kan även förvandla dig till en korp, samt återuppliva fiender för att kämpa på din sida.,

Få en resa i den nordiska mytologin

Som oden, träder du in i den mörka världen. Här får du resa runt och se olika platser, såsom dvärgriket och höga bergstoppar. Här måste du leva dig in i ditt öde som en gud i den nordiska mytologin.

Kämpa mot fiender gjorda av is och eld

På ena sidan har du fiender av eld från Muspelheim, och på den andra fiender av is från Jotunheim. Ditt jobb är att smyga dig in osedd och få deras egna krafter att verka emot dem. I slutändan får du konfrontera ditt eget öde som Oden.